Please select a Codeless Slider before. Click Edit Page -> Slider Options (at the bottom of page options)

De keuze voor ABC

Er zijn nogal wat mensen die zichzelf coach noemen, er zijn ook veel organisaties en associaties waar coaches te vinden zijn.

ABC is anders. ABC is in de eerste plaats, de naam zegt het al: een Associatie van Business Coaches. Een club van professionals die een hechte band met elkaar onderhouden, gebaseerd op vertrouwen. Uniek in de zakelijke wereld van vandaag.

Vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn bekende termen en ze worden vaak gebruikt.
Of deze waarden altijd en overal geladen zijn, is de vraag. Niet bij ABC. Daar heerst een atmosfeer die het best te omschrijven is als een circle of safety.

Dit is vruchtbaar voor de partners en niet onbelangrijk: alle relaties van ABC profiteren hiervan.

Immers, de partners van ABC vinden, voeden en vormen elkaar voortdurend. Ze maken elkaar wijzer en helpen elkaar. Dat vinden ze belangrijk en dat kunnen ze ook goed.

Daarom is de Associatie van Business Coaches, een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende coaches, een geloofwaardige en waardevolle propositie.

Kernwoorden uit onze parktijk zijn bemoediging, bewustzijn, inzicht, transformatie en empowerment, d.w.z. het helpen vinden van je eigen kracht.

Behandel iemand zoals hij is en hij blijft zoals hij is. Behandel iemand zoals hij zou kunnen zijn en hij wordt wie hij kan zijn” (Goethe)

U bent hartelijk welkom.

Cornelie Bol, Marjo van Ekelenburg, Frans Gosses, Peter Idenburg, Erik Meijer, Rob Mommers en Hélène Propsma

PARTNERS

Media

Partner

Media

Partner

SENIOR ACTIVE MEMBERS

Media

Senior active member

Media

Senior active member